Magyar GTA Közösség

Üdvözlünk a Magyar GTA Közösség fórumán!

Csatlakozz közösségünkhöz még ma!
Regisztráció
Hírek

Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: 12 3 ... 8
1
Szerverek / MoonRise DM
« Utolsó üzenet: írta Tako Dátum 2022. szeptember 19. - 12:41:25 »
Sziasztok!
Szeretnék nektek bemutatni egy most induló deathmatch szervert
 MoonRise DM

Szerverről:
Átlag játékos létszám 50-60 player
Optimalizált szerver.
Folyamatos fejlesztés.
Könnyen kezelhető scriptek.
Egyedi scriptek ( KD system, Kill feed )
jelenleg: 64 slot
Addonos ruhák
Voice alapú
Teleportok ( ceo ,  bunker , peleto , safe , safe2 , humane )
940+discord tag
Nagyon sok rablás helyszínek
20+ modolt autó

Comunity:
Aktív admin csapat.
Nyereményjátékok
Sok eventek

Rablások:
Humane
Bolt
Kisbank
Állami
Rogers
Ingatlan
Kastély
Ceo
Strip Club
Fegyverbolt
Bunker

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed
Discord szerverünk : discord.gg/mrdm
Szerver ip:  connect cfx.re/join/apr6v5
2
GTA VI / Giga leak vagy minden idők legigényesebb átverése: GTA VI leak videók terjednek
« Utolsó üzenet: írta GTAFórum Dátum 2022. szeptember 18. - 12:31:47 »
Új szintre emelkedett az eddig nagyjából Vice City helyszínre, és egy férfi-nő főhős párosra utaló GTA VI (GTA6) leakek sora: 3.4 GB mennyiségű videót tett fel egy felhasznál a GTA Forumsra, amiről állítja, hogy tesztelői, fejlesztői videók. Igaz vagy hamis, ezeket a videók nem ajánljuk azoknak, akik nem szeretnék elrontani maguknak a teljes bejelentés élményét.

A látvány és elem erősen hasonlít a GTA V-re, de már pár felhasználó kiszúrta, hogy a Windows verzióból adódóan ezek a felvételek még 2019-benvagy 2020-ban készülhettek – a nagy home office-ok idején – vagyis ma már nagyon másképp nézhet ki a projekt, ha a lentiek igazak is. Ha visszaemlékszünk a GTA V első képeire és trailerére, még ott sem volt látványos a grafikai változás, hiszen folyamatos próbálgatások mellett ezt a fejlesztés késői szakaszában érdemes nagyjából tényleges szintre húzni, és eredetileg a GTA V-ben a GTA IV-féle rendőrautók kicsit átfestett változata szakadt Franklin nyakába a körözéskor.

Nagyon várjuk, hogy eltűnteti-e a Take-Two ezeket a videókat vagy sem, de addig is van egy jó pár helyszínekkel, szituációkkal, teszt környezettel. Fel a kezeket: ki szerint igaz, és ki szerint fake?

A VIDEÓK TÖRÖLVE LETTEK!


Az épületek között sorra tűnnek fel Miami jellegzetes épületei. Néhol hangja is van a két főhősnek, például amikor egy kis éttermet rabolnak ki. A videóban itt Jason és Lucia a nevük. A fegyverválasztónál is van érdekesség, a Red Dead Redemption 2 nyomán bekerültek például az eszközök, ami anno a GTA Vice City-be jött be a fegyverek közé.

Egyes boltoknál lopásgátló kapu van. A nagy bulik után erősen belekóstolhatunk a kisstílű bűnözésbe, lopásokba, ha ez a leak igaz. Visszatérne a guggolás is, sőt kúszás is lenne. Egy animációval kb. 2 méteres fal felett is lőhetnénk teljes fedezékben.

Az egyik magasvasúti videónál látszik a városi vasút/metró vonalak vázlatos térképe, ami alapján Miami jellegzetes, metromover minivasútja, ami az üzleti negyedben közlekedik, helyet kapna a játékban.

Egy sztriptízbár neve igen csak Rockstar humoros: Jack of Hearts.

Egy párbeszéd során szóba kerül Jay Norris neve a GTA V-ből, és olyan mondatokkal, amiből egyértelmű, hogy a játék nem csak egy Modern Vice City-ben játszódhat, hanem a GTA V eseményei után, és része marad a GTA IV-GTA V univerzumnak.

Túl sok minden tűnik valóságosnak, hogy ez a leak fake legyen...

Forrás: GTAPlace
3
Szerverek / GTA 5 RP Fivem server
« Utolsó üzenet: írta gabika4 Dátum 2022. szeptember 11. - 01:29:59 »
Csatlakozz te is Magyarország egyik legjobb RP közösségéhez, célunk az hogy olyan RP szervert készítsünk ahol az emberek komolyan gondolják a játékot, a megfelelő támogatással. Gyere és légy részese te is , vár téged sok szeretettel [HUN] Dynamo Roleplay
kiválló vezetoség remek kozosség sok rp lehetoség
amit nyujt a szerver:
-komoly és aktív tulajdonosok
-sok egyedi script
-komoly admin csapat
-rengetek illegal frakcio lehetoség
-prémium autok
-pp-s autók,támogatási lehetoség
-rengeteg munkalehetoség
legalis frakciók:
-S.W.A.T(foglalt,TGF van )
-sheriffség(foglalt,TGF van)
-ems mentoszolgalat (pályázható)
-rendorseg (foglalt,TGF van )
-Bennys(foglalt,TGF van
illetve egy remek etterem
illegális frakciók:
-Ballas gang (pályázható)
-Bloods(pályázható)
-The lost mc(pályázható)
-Groove street (pályázható)
-yakuza9pályázható)
munkalehetoségek:
-favágó
-hobby bányászat
-taxi
-kukás
folyamatos update rendszer
ha szeretnél egy remek szerveren játszani nincs más dolgod mint csatlakozni hozzánk és elfoglalni a helyed a megfelelo frakcióban
gyere bátran es rp-z velunk
DC link :
https://discord.gg/DrKYWXq9Pq
4
GTA VI / Az eddigi legtöbb belső térrel, két főhőssel érkezhet az újragondolt GTA VI
« Utolsó üzenet: írta CasHiis Dátum 2022. augusztus 11. - 22:53:30 »
:o
5
GTA VI / Az eddigi legtöbb belső térrel, két főhőssel érkezhet az újragondolt GTA VI
« Utolsó üzenet: írta GTAFórum Dátum 2022. augusztus 11. - 20:23:26 »

Miután a Rockstar Games őszintén elismerte, hogy végre a következő Grand Theft Auto játékra fókuszálnak, ismét felcsaptak a hullámok a pletykatengeren. A nevesebb magazinok, híroldalak érezhetően izzították is informátor hálózatukat, hogy valamilyen információ csemegét szerezzenek a várhatóan GTA VI (GTA6) nevet viselő következő GTA játékról, ami végre-végre itt van már a levegőben!!! A nevesebbek közül most az elsősorban gazdasági hírekkel foglalkozó Bloomberg rukkolt elő újabb pletykákkal, amit érdemesnek tartunk megosztani, és később azt is megindokoljuk, miért teszünk így annak ellenére, hogy éveken át próbáltunk ezek befolyásán kívül maradni. Előbb azonban lássuk, mit csicseregnek a madarak.

A Bloomberg információi szerint erős változásokon ment át a Grand Theft Auto VI az eredeti tervekhez képest. A projekt a kezdetekkor 3 városról és 4 irányítható főhősről szólt, és a szokásos Rockstar Games szlogennel, az eddigi legambiciózusabb projektje lett volna a fejlesztőknek. A helyszín észak-amerikai és dél-amerikai területeket is lefedett volna. Ezeket a terveket azonban időközben átdolgozták, és végül a Miami mintájára készülő Vice City-re és környékére fókuszál majd a helyszín. Arról is ír a Bloomberg, hogy az eddigi legtöbb belső térre számíthatunk, amiben a GTA V igencsak gyengén teljesített. Két irányítható főhősre kell számítanunk, melyek egyike első ízben a sztori GTA játékokban nő karakter lesz, a páros pedig egyfajta Bonnie és Clyde duót idézhet. 

Tegyük fel, hogy mindez igaz, és rakjuk helyre ezeket a puzzle darabokat...

Vice City

A három város ötlete azért figyelemre méltó, mert több régi "szóbeszéd" szerint is a következő Grand Theft Auto fejlesztése a "Project AMERICAS" fedőnéven fut, aminek Észak-Amerika és Dél-Amerika összekötése kiváló értelmet ad. A női főhős régóta foglalkoztatja már a GTA rajongói közösséget, és aki játszott valaha GTA Online-nal, az tudja, hogy igencsak sokan választottak csajszit az interaktív online játékhoz. A Red Dead Redemption 2 esetében a R* vállaltan igyekezett erős női szereplőket felépíteni, hogy ellensúlyozza a nemek aránytalan minőségű megjelenítésére tett kritikus megjegyzéseket.

Amikor a GTA V-nél lehullt a lepel a három irányítható főhősről, az egyik legmegosztóbb újítás lett a GTA sorozat történetében. Még itt, a GTAPlace-en is egyaránt bőven voltunk a kíváncsiak, a kétkedők és az elutasítók táborában. A Red Dead Redemption 2-nél a R* visszatért az egy irányítható főhős koncepcióra, amivel az egyik legerősebb sztori videojátékot készítette el. Azonban ez nem jelenti azt, hogy teljesen elvetették a koncepciót, és egy kritikákkal ostromlott játéksorozat esetében, mint a GTA, talán szándékosság is lehet abban, hogy ne egyetlen karakter bűvkörébe lépjünk.

Az, hogy a helyszínt és az ambiciókat némileg letörte a Rockstar, talán mégsem olyan meglepő, mint amilyennek hangzik. Bármennyire is voltak a kidolgozottságukat tekintve a legpéldásabb játékok a Rockstar játékai, az elmúlt 15 évben rettenetesen megnőttek emiatt fejlesztési idők még úgy is, hogy a fejlesztők számát egyre csak növelik a cégen belül. A végeláthatatlan fejlesztési idők tarthatatlanok lettek, és valahol ki kell pukkadjon a lufit, valahol meg kell húzni egy egészséges határt, aminek talán most jött el az ideje. Ugyanakkor sok értesülés arról ír, hogy bővülő játékteret várhatunk, ami azt is jelentheti, hogy az egyelőre parkolópályára tett területrészeket még láthatjuk a jövőben.

GTA női karakter

Ne felejtsük el, hogy ezek csak pletykák, azonban elgondolkodni igencsak érdemes rajtuk. A Rockstar Games nagy változásokon megy át. A negatív zúgolódások végre elértek a fejlesztőkhöz, és most úgy tűnik, tényleg mindent eldobtak, hogy helyreállítsák a cég tekintélyét. Az továbbra is igaz, hogy bárki hazudozhat össze-vissza, ezúttal érdemes odafigyelni fél füllel minden infromációra, mert a presztízsét vesztett R*-nak érdeke lett a játékosok, rajongók kedvében járni, és könnyen lehet, hogy nagyon sok igaz információ fog "kiszivárogni" a cég falai közül, amivel tesztelhetik, milyen játékelemekkel tudják elnyerni a a játékosok tetszését, és mi az, amit kerülniük kell.

Épp ezért ha végül valami nem teljesül, még nem jelenti azt, hogy a fejlesztés egy fázisában nem volt igaz. A lényeg, hogy beszélgessünk, adjunk számukra visszajelzést, mert így tudjuk kivenni a részünket abból, hogy a GTA6 egy olyan játék legyen, amire azt mondhatjuk, megérte több, mint 10 éve várni.


Forrás: GTAPlace.hu
6
GTA Online / GTA Online Weekly Update: Nightclub bónuszok
« Utolsó üzenet: írta GTAFórum Dátum 2022. április 22. - 22:53:21 »

Ezen a héten a legtöbb kedvezményt a Nightclub tulajdonosok élvezhetik a GTA Online-ban, többek között gyorsabb árubeszerzéssel és pénztermeléssel. Ezek mellé a Biker eladások is többet fizetnek, és többek között van négyszeresen fizető Adversary Mode is.

Gta Online bónuszok április 27-ig

GTA Online Business Bonuses GTA Online Nightclubs
GTA Online MC Sell Missions GTA Online Cross the Line
 • 4X GTA$ és RP jár a Cross the Line Adversary Mode játékmódok teljesítéséért
 • 1.5X GTA$ és RP jár az MC áru eladások teljesítéséért
 • 1.5X GTA$ napi bevételt termelnek a Nightclubok
 • 2X népszerűséget hoznak a Nightclub Promotion küldetések
 • 2X sebességgel gyűlnek az áruk a Nightclub raktárban
 • Ingyenes minden ital a Nightclubokban és a Diamond kaszinóban
 • Az alábbi eladások teljesítéséért ajándék kiegészítők járnak:
  • Special Cargo Sell Mission - White Graphic Smoking Jacket
  • Biker Sell Mission - Green Square Shades
  • Bunker Sell Mission - White Vom Feuer Cap
 • A héten a Vulcar Warrener HKR, az Enus Jubilee és az Übermacht Revolter autók próbálhatók ki az LS Car Meet-en
 • A héten a Pfister Astron Custom HSW autó próbálható ki az LS Car Meet-en PS5 és Xbox Series konzolokon
GTA Online Los Santos Tuners Test Ride
 • A heti Prize Ride Challenge jutalma a Dinka Jester Classic, amiért négy napon keresztül kell LS Car Meet versenyeken az első helyen célba érni
 • A pódiumra a Benefactor Schlagen GT autó került, most ez pörgethető ki a Lucky Wheel szerencsekeréken
GTA Online Los Santos Tuners Prize Ride: Dinka Jester Classic GTA Online Podium Lucky Wheel kocsi: Benefactor Schlagen GT

Gta Online kedvezmények április 27-ig

Bunker módosítások és fejlesztések -50%

Maze Bank Foreclosures

Transportation - Caddy 1:
$85.000

Transportation - Caddy 2:
$120.000

Transportation - Caddy 1:
$42.500

Transportation - Caddy 2:
$60.000

Nightclub módosítások és fejlesztések -40%

Nightclub laptop

Security Uprgade:
$695.000

Security Upgrade:
$417.000

Office (Iroda) módosítások, renoválások és kiegészítések -30%
Dynasty8 Execuitive

Accomodation (Lakosztály ággyal és gardróbbal):
$795.000

Accomodation (Lakosztály ággyal és gardróbbal):
$556.500

MC Clubhouse -30%
Maze Bank Foreclosures

Great Chaparral Clubhouse:
$200.000

Sandy Shores Clubhouse:
$210.000

Grapeseed Clubhouse:
$225.000

Paleto Bay Clubhouse (Déli):
$242.000

Paleto Bay Clubhouse (Északi):
$250.000

Del Perro Beach Clubhouse:
$365.000

Vespucci Beach Clubhouse:
$395.000

Rancho Clubhouse:
$420.000

La Mesa Clubhouse:
$449.000

Pillbox Hill Clubhouse:
$455.000

Downtown Vinewood Clubhouse:
$472.000

Hawick Clubhouse:
$495.000

Great Chaparral Clubhouse:
$140.000

Sandy Shores Clubhouse:
$147.000

Grapeseed Clubhouse:
$157.500

Paleto Bay Clubhouse (Déli):
$169.400

Paleto Bay Clubhouse (Északi):
$175.000

Del Perro Beach Clubhouse:
$255.500

Vespucci Beach Clubhouse:
$276.500

Rancho Clubhouse:
$294.000

La Mesa Clubhouse:
$314.300

Pillbox Hill Clubhouse:
$318.500

Downtown Vinewood Clubhouse:
$330.400

Hawick Clubhouse:
$346.500

MTL Pounder Custom -60%
Warstock Cache & Carry
$241.000
(Trade Price)* 
$96.400
(Trade Price)*
 
$320.530
(Teljes ár) 

$128.212
(Teljes ár) 

Mammoth Patriot Stretch -50%
Southern San Andreas Super Autos
$460.000
(Trade Price)** 
$230.000
(Trade Price)**
 
$611.800
(Teljes ár) 

$305.900
(Teljes ár) 

Lampadati Tropos Rallye -50%
Southern San Andreas Super Autos
$816.000 $408.000
Vapid Flash GT -40%
Legendary Motorsport
$1.675.000 $1.005.000
Benefactor Turreted Limo -40%
Warstock Cache & Carry
$1.650.000 $990.000
Enus Stafford -40%
Legendary Motorsport
$1.272.000 $763.200
Übermacht SC1 -30%
Legendary Motorsport
$1.603.000 $1.122.100

*A Pounder Custom trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges egy Nightclub megvásárlása és 10 Nightclub Sell küldetés teljesítése.

**A Patriot Stretch trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges 5 Nightclub Management küldetés teljesítése.

GTA+ havi kedvezmények április 27-ig

 • $500.000 játékbeli pénz
 • Principe Deveste Eight hiperautó Hao fejlesztésekkel együtt, elérhető HSW Orange Trip és HSW CMYK Glitch festéssel
 • Auto Shop épület La Mesa-ban (akinek van már Auto Shopja, az plusz költségek nélkül válthat rá)
 • Plusz költségek nélkül vásárolható meg néhány válogatott festés és embléma az Auto Shophoz
 • Nem kell LS Car Meet tagsági díjat fizetni, a játékosok gyakorlatilag $50.000 értékű jóváírást kapnak
 • A jacht tulajdonosok további költségek nélkül fejleszthetik fel bárkájukat Aquarius Super Yacht-ra
 • A Gussét Frog Tee póló, valamint a Broker Prolaps Basketball Top felső és nadrág bekerül a gardróbba
 • Conveyor Livery festés a Mammoth Avenger repülőhöz, HVY APC-hez és TM-02 Khanjali-hoz
 • Exkluzív bónusz: 3x GTA$ és RP a Hao's Special Works Race Series versenyek után
 • Exkluzív bónusz: 2x Car Meet Rep (autótalálkozós tiszteletpont) a Street Race Series futamokon

Prime Gaming kedvezmények

 • GTA$ 100.000

Március 15 és június 14 között a PlayStation Plus tagok ingyenesen szerezhetik meg a GTA Online PS5 verzióját.

Forrás: GTAPlace.hu
7
GTA VI / Hivatalos: készül a Grand Theft Auto 6
« Utolsó üzenet: írta GTAFórum Dátum 2022. február 06. - 16:05:11 »


Hivatalos: készül a Grand Theft Auto 6

Maga a Rockstar Games erősítette meg, hogy már javában dolgoznak a GTA 6-on.

A 2013-ban kiadott Grand Theft Auto V kiváló pénzforrásnak bizonyult a Rockstar Games számára, nem is csoda hát, hogy aztán újból megjelent a játék PC-re és frissebb konzolokra, ráadásul a mostani generációhoz tartozó gépeken is tiszteletét fogja tenni.

Emellett a GTA Online is szépen tejelt, de időközben nagyon sokat pletykáltak az esetleges GTA 6-ról is, aminek érkezése sokáig egyáltalán nem volt biztos. Ám a stúdió végre megtörte a csendet, és egy hivatalos bejelentéssel eloszlatta a kételyeket.

A Rockstar Games egy képviselője egy sajtóközleményben erősítette meg, hogy a Grand Theft Auto sorozat következő felvonása már javában készül:
Idézet
Noha példátlanul hosszú a GTA V élettartama, tudjuk, hogy sokan már a Grand Theft Auto sorozat új részéről kérdeztetek bennünket. Minden egyes projekttel az a célunk, hogy jelentősen meghaladjuk a korábbi teljesítményünket, és örömmel tudatjuk, hogy a Grand Theft Auto széria következő részének aktív fejlesztése jól halad. Alig várjuk, hogy még többet árulhassunk el, amint készen állunk rá, szóval azt kérjük, figyeljétek a Rockstar Newswire-t a hivatalos részletekért.

Az egész csapat nevében köszönjük a támogatásotokat, és alig várjuk, hogy veletek együtt beléphessünk a jövőbe!

- áll a Rockstar írásában.

Túl sok konkrétumokat tehát egyelőre nem kaptunk, de az mindenképp biztató jel, hogy végre hivatalossá vált a GTA 6 érkezése.


Forrás. Gamestar
8
Szerverek / ReCoreV
« Utolsó üzenet: írta Mayer Dátum 2022. január 31. - 21:28:03 »
Információ🤠

A ReCoreV egy Alt:V szerver, amely jelenleg fejlesztés alatt áll. Ez egy tapasztalt közösségből áll, amely a Hardcore szerepjáték szintekre koncentrál. A szerver tulajdonosa és a projektben résztvevők tapasztalt szerepjátékosok azért, hogy a közösségünk a lehető legtöbb mértékben elfogulatlan és barátságos maradjon, miközben a szerepjátékunk minőségét is fenntartjuk.

Mit is tervezünk?🔵

Scriptelt Munkák - Néhány olyan munkánk is van, ami már teljesen felépített és használatra kész, saját animációkkal és egyenruhákkal rendelkeznek, ahol van erre szükség.✔️

Taxisofőr - Vigyél körbe más játékosokat, ha nincs járművük. Vásárolj saját taxi járművet, vagy bérelj egyet! A megye bármely pontjára elküldenek, hogy felvegyed a játékosokat, és eljuttasd őket a célállomásukra.🚕

Kamionos - Vezess egy teherautót a városban, a kikötőtől egy üzletig, és töltsd fel a készleteiket a következő műszakra! A játékosok extra ládákat kérhetnek az üzletükhöz, a kamionos feladata pedig az, hogy kiszállítsa őket. A kamionosok tartják össze a város üzleteit.🚚

Szemétgyűjtő (Kukás) - Gyűjtsd össze a szemetet a város utcáiról, ami eléggé piszkos munka lehet, de a fizetség kivételes azok számára akik ezt választják!🗑️

Illegális Frakciók- Hozz létre saját illegális frakciót, vagy akár csatlakozhatsz is hozzá. Minden lehetséges, az olasz maffiától az ír maffiáig. Bármelyik játékos képes frakciót létrehozni. Vásárolj raktárokat a drogtermesztéshez, és tárold őket a frakció tulajdonában lévő házakban, vagy akár saját üzleteket is vásárolhatsz, hogy a piszkos pénzt tisztára mosd! A frakcióvezetés által legjobbnak ítélt bandák, a szerepjáték minősége és számos más tényező alapján Illegális frakcióvá lépnek elő, ami még több mókát hoz a szórakozásba!🔫

Üzletek - Bármely játékosnak lehetősége van saját üzletet vásárolni/alapítani. Az olyan üzletek, mint a 24/7 és az üzemanyagtöltő állomások eladók lesznek, de bármelyik játékos megvásárolhat egy teljesen másik ingatlant, és bármilyen üzletet indíthat.🏪

Drogok - A bűnözői élet egyik fő szempontja, a drogok. Jelenleg 6 drogot tartalmazó rendszert biztosítunk: Marihuána, metamfetamin, kokain, LSD, heroin, varázsgomba. Tervezzük, hogy a közösség igényei alapján továbbiakat is hozzáadunk. Nyiss egy drograktárt, vagy akár termeszd őket a saját otthonodban. Minden drognak van egy speciális receptje, ami az adott drognak van szentelve, és mindegyiknek megvan a maga egyedi hatása!💉

Karakter Slotok - Minden játékosnak 1 karakter slot áll majd rendelkezésére, amit Prémium Pontokból tud bővíteni.

És még sok minden más! Nem tudunk mindent felsorolni, hiszen még nem is készült el minden, de biztosíthatunk titeket, hogy rengeteg kiegészítő funkcióval szolgálunk még nektek!👀

Mi teszi ezt a szervert egyedivé?🙌
Ez a szerver több szempontból is egyedi, a szerverünk egy framework-ön alapul ami csak a haladásban nyújt segítséget nekünk, ezért minél újabb és más szemszögekből próbáljuk bemutatni a rendszereinket amit más lehetőség szerint inkább eldobna. Illetve, sok szerver mondja, hogy a játékosok ötleteit akarják megvalósítani, DE mi igenis megvalósítjuk. Mivel az eddigi műveink a szerveren is a közösségünk alapján és régi törzs gyökeres emberektől van, ezért ők is tudják bizonyítani, hogy igenis megéri majd nálunk játszani!👌

A ReCoreV-ben lesz egy étel/éhség rendszer, így minden játékosnak gondoskodnia kell arról, hogy egyen és igyon, különben szomjan vagy akár éhen is halhat.😱

Hogyan csatlakozhatsz?🧐
Mivel a szerver még nem jelent meg, ezért nem lehet csatlakozni, azonban keresünk tesztelőket, és egy közösséget, hogy több embernek tudjuk megmutatni az elképzelésünket. Reméljük ennyi bátorítás elég volt nektek, hogy csatlakozzatok a Discord Közösségi Szerverünkhöz.😊

Discord: https://discord.gg/mseGkYBngv

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/recorevhungary

A SZERVERÜNK MÉG NEM JELENT MEG, ÉS TÖBB MINDENT FOG TARTALMAZNI, MINT A FENT EMLÍTETT ADATOK, A FENTI CSAK PÉLDA ARRA, HOGY MIRE IS SZÁMÍTHATSZ.
9
GTA III / Megjelent a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition!
« Utolsó üzenet: írta CasHiis Dátum 2021. november 18. - 10:53:04 »
Hivatalosan is megjelent a klasszikus GTA trilógia feljavított kiadása PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC platformokra.


Magyar idő szerint ma délután 4 órától játszhatók a játékok, a PlayStation tulajok pedig már (régiónként) éjféltől élvezhették a legendás epizódokat. Az eredetileg Rockstar Games által fejlesztett játékokat a Grove Street Games (korábban War Drum Studios) ültette át modern köntösbe az Unreal Engine segítségével. A magasabb felbontású textúrák és részletesebb fény és időjárás effektek mellet, olyan dolgok is kerültek a játékokba, mint például a GTA V inspirálta irányítás valamint rádióállomás és fegyverválasztó kerék. Olyan platform sepcifikus fejlesztésekre is gondoltak, mint a Gyro célzás, és érintőképernyős kamera zoomolás és menü kezelés Nintendo Switch-en, 4K 60FPS PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en vagy a NVIDIA DLSS támogatás PC-n.

A GTA III megjelenések (2001. október 22.) 20. évfordúlója alkalmából feljavított játékokhoz összehasonlító videókat is készítettek a fejlesztők

         
Mától kezdve a GTA San Andreas - The Definitive Edition bekerült az Xbox Game Pass kínálatába, december 7-től pedig a GTA III - The Defintive Edition lesz elérhető a PlayStation Now felhasználók számára, bár ez minket kevésbé érint, mivel itthon jelenleg nem elérhető a szolgáltatás.

A PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokra megjelenő fizikai kiadás december 7-től lesz megvásárolható. Az iOS és Android eszközökre érkező kiadás pedig 2022 első felében érkezik.
10
GTA Online / GTA Online Weekly Update: Hét új Survival pálya érkezett, jön az autó találkozós
« Utolsó üzenet: írta CasHiis Dátum 2021. július 10. - 15:36:20 »

A nyári GTA Online frissítéssel végre megérkezik a kocsi találkozós ingyenes kiegészítés a multiplayerhez, amire gyakorlatilag már a megjelenés óta vár rengeteg GTA rajongó. Addig is hét új Survival módnak örülhetünk, ám egy új bejelentés arra utal, hogy hamarosan átformálódhat a GTA Online, mivel régi jobok (feladatok) eltűnhetnek a többjátékos módból.

GTA Online Update: Car Meet

Szinte már érthetetlen, hogy csak most érkezik a "car meet", azaz az autós találkozóknak teret adó update, hiszen a tuningolható és eltárolható autókkal, már 2013-ban, a GTA Online bejelentésekor reklámozta a játékot a Rockstar Games. Bár adhoc módon, illetve Social Club crew csoportokba tömörülve többé-kevésbé már jó ideje éldegél ez a kultusz, az ígért GTA Online Summer Update, azaz a nyári frissítés ezt új szintre fogja emelni. Bár részletek csak hamarosan érkeznek, remélhetőleg lehetőséget kapnak a békés játékosok, hogy trollok nélkül barátságos találkozókon vegyenek részt.

Addig is hét új survival pályán tengethetik az időt a kooperatív PvE játékmódokat preferálók, melyek között már a La Puerta és egy Vespucci Canal is van, a hullámokban érkező ellenfelek között pedig a Vagos és a Ballas is feltűnik, kicsit visszahozva a klasszikus bandaháború élményét az örök klasszikus sztori játékból, a GTA San Andreas-ból. Ezeken kívül a katonai tematika és a sci-fi is terítékre kerül a widowmakerrel

A Rockstar Games bejelentett egy új változást is: mostantól régi jobok tűnhetnek el a GTA Online-ból, hogy újak kerüljenek a helyükre. A fejlesztők részletes indokkal nem szolgáltak, csak annyit írtak a hivatalos Newswire bejegyzésben,hogy  így fognak tudni új tartalmakat implementálni a multiplayerbe. Talán sikerült ismét elérni az eredetileg PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent, de PS4-re és Xbox One-ra is átportolt játék határait,de az is lehet, hogy egy újkeletű divattal próbálják meg megtartani a játékosokat, ami azt az érzést kelti, hogy bármiről le lehet maradni.

GTA Online bónuszok július 19-ig

GTA Online Weekly Update: 3x RP & GTA$ a Freemode Eventekért GTA Online Weekly Update: Bónusz Sunset Tint Oversize Shades
 • 3x RP és GTA$ szerezhető minden Freemode Event során
 • 2x RP és GTA$ jár a Survival pályák teljesítéséért
 • 100.000 GTA$ extra jutalom jár mindenkinek 72 órán belül, aki kipróbálja bármelyik új Survival pályát
 • Bónusz Sunset Tint Oversize Shades jár, ha legalább egy kívánt autót leszállítunk Simeon Yeteriannak a kikötőbe

GTA Online Podium Lucky Wheel kocsi: Vapid Retinue Mk II

 • A pódiumra a Vapid Retinue Mk II kocsi került, most ez pörgethető ki a Lucky Wheel szerencsekeréken

GTA Online kedvezmények július 19-ig

Garázsok -40%
Dynasty8

Lásd a GTA Online-ban

Lásd a GTA Online-ban

Vapid Slamtruck -40%
Southern San Andreas Super Autos
$1.310.000 $786.000
Cargobob -40%
Warstock Cache & Carry
$1.790.000 $1.074.000
Kraken -40%
Dock Tease
$1.325.000 $795.000
Lampadati Toro -40%
Dock Tease
$1.750.000 $1.050.000
Übermacht Revolter -30%
Legendary Motorsport
$1.610.000 $1.127.000
Vetir -30%
Warstock Cache & Carry
$1.222.500
(Trade Price)* 
$855.750
(Trade Price)*
 
$1.630.000
(Teljes ár) 

$1.141.500
(Teljes ár) 

RM-10 Bombushka -30%
Warstock Cache & Carry
$4.450.000
(Trade Price)** 
$3.115.000
(Trade Price)**
 
$5.918.500
(Teljes ár) 

$4.142.950
(Teljes ár) 

V-65 Molotok -30%
Warstock Cache & Carry
$3.600.000
(Trade Price)*** 
$2.520.000
(Trade Price)***
 
$4.788.000
(Teljes ár) 

$3.351.600
(Teljes ár) 

P-45 Nokota -30%
Warstock Cache & Carry
$1.995.000
(Trade Price)**** 
$1.396.500
(Trade Price)****
 
$2.653.350
(Teljes ár) 

$1.857.345
(Teljes ár) 

* A Vetir trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges a The Cayo Perico Heist teljesítése ezzel a járművel belépve El Rubio villájába.
**Az RM-10 Bombushka trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges 24 Air Freight Cargo source mission teljesítése.
***A V-65 Molotok trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges 18 Air Freight Cargo source mission teljesítése.
****A P-45 Nokota trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges 39 Air Freight Cargo source mission teljesítése.

Prime Gaming kedvezmények

 • GTA$ 100.000
 • 70% kedvezmény a Buckingham Valkyrie helikopter árából
 • 80% kedvezmény a Dinka Sugoi autó árából

A PlayStation Plus tagoknak továbbra is jár a havi $1.000.000 függetlenül attól, hogy PS4-en, vagy PS5-ön visszafelé kompatibilitással játszanak a GTA Online-ban. Már nem kapjuk meg automatikusan belépés után a pénzt, hanem a PlayStation Store-on keresztül kell aktiválni. Ezt a PS Store-on a GTA V adatlapjánál az "Add-Ons" menüpontnál találod, vagy keress rá a "gta$" kulcsszóra.


Forrás: GTAPlace
Oldalak: 12 3 ... 8
Ez a weboldal sütiket használ!
Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. Bővebben
Összes elfogadása
Csak a szükséges elfogadása
×